Salibandy

Tytöille SM-pronssia 2018

Yleistä

 

Harjoittelumme kulkee käsi kädessä seurajoukkueharjoittelun kanssa. Eri harjoituskausilla tehdään seurajoukkueiden painottamia asioita. Huomioimme valmennuksessa meneillään olevat kaudet, jolloin harjoittelun pääpaino on teknisissä asioissa. Kausien päätyttyä saa suurempaa painoarvoa fyysinen harjoittelu. Kaukalotreeniä on kahdesti viikossa ja kolmas harjoittelukerta on oheisharjoittelua, mikä tapahtuu kaukalon ulkopuolella.

 

Harjoittelussa pidetään yllä kovaa tempoa ja keskitymme pelinomaisiin harjoitteisiin. Maalivahtipeli tulee saamaan myös paljon huomiota.

 

Tavoitteet

Kaukaloharjoittelussa painopisteet ovat henkilökohtaisten lajitaitojen kehittämisessä sekä pelin opettamisessa pelinomaisten tilanteiden kautta. Jokaiseen jaksoon on jaettu eri painopistealueet kaukaloharjoitteluun. Henkilökohtaisista lajitaidoista painopisteinä on laukominen, maalinteko, syöttäminen, pallonkäsittely sekä maalivahtipelin eri osa-alueet.

Oheisharjoittelussa painopisteet ovat huoltavassa harjoittelussa sekä taidon oppimisessa. Keskivartalon voiman lisääminen sekä motoriikan kehittäminen on tärkeässä osassa oheisharjoittelua.

Lisätietoja:

 

Erkki Enström
Toimisto
Blackbirds United ry
puh 044-7312216
toimisto@blackbirds.fi